Uvjeti poslovanja

U slučaju pogreške u radu internet stranice www.ines.hr bilo koje vrste ili koliko nismo u mogućnosti isporučiti naručene proizvode, ukoliko je došlo do isteka zaliha ili pogrešno prikazane cijene proizvoda zadržavamo pravo otkazati narudžbu te ne odgovaramo za štetu koja nastaje otkazivanjem narudžbe.

Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši plaćanje proizvoda/e u Ines Tehnika trgovini. Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši narudžbu u našoj internet trgovini u cijelosti prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta poslovanja, te plati puni iznos koji se od njega traži na način koji je odabrao.

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja naruči proizvod/e prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi.

Podatci o trgovačkom društvu:

Puni naziv tvrtke: Ines Tehnika j.d.o.o.
OIB: 14301773544
MB: 04889681
IBAN: HR342360000110267814
Trgovački sud u Osijeku, MBS: 030201720
Član uprave: Zvonko Čulo
e-mail adresa: ines@ines.hr

Ines Tehnika ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.
Reklamacije i zahtjevi za povrate se šalju isključivo na mail adresu ines@ines.hr ili poštom na adresu Kralja Zvonimira 30, 32100 Vinkovci, Hrvatska. Reklamacije koje nisu upućene na email adresu ines@ines.hr ili poslane poštom na adresu Kralja Zvonimira 30, 32100 Vinkovci, Hrvatska odnosno te su upućene na druge adrese/email-ove neće biti razmotrene.

Izjava o jamstvu

Svi artikli u Ines Tehnika trgovini imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, izuzevši potrošni materijali (tinte, toneri, optički mediji, baterije, i slično…). Većina artikala, u ovisnosti od proizvođača i/ili dobavljača ima jamstvo duže od jedne godine.

Uvjeti i odnosi između kupca i tvrtke Ines Tehnika j.d.o.o. podliježu zakonima Republike Hrvatske.

Ovim putem Vaš obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem – sporazumno, kao i o Vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatskoj gospodarskoj komori i/ili podnošenja prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
Kupci sporove također mogu alternativno rješavati putem internetske platforme za rješavanje sporova – http://ec.europa.eu/cosumers/odr

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu