O nama

Tvrtka Ines Tehnika se već 30 godina bavi maloprodajom i veleprodajom bijele tehnike, aparata za kućanstvo, klima uređaja, audio i video tehnike, auto akustike, glazbenih instrumenata, kompjutorske opreme, fotoaparata, kamera, telekomunikacijskih uređaja i tehnike. Također se bavi prodajom biciklova, kosilica, trimera te raznog posuđa za kućanstvo

Poslove maloprodaje i veleprodaje obavljamo na adresi: Kralja Zvonimira 30, Vinkovci, gdje se i nalazi uprava tvrtke. Na navedenoj adresi će Vam netko od 20-ak djelatnika pomoći da na preko 1000m2 izložbeno – prodajnog prostora pronađete sve što vam treba od uređaja i proizvoda za Vaš dom.

Nudimo veliki izbor od raznih proizvođača: Gorenje, Philips, Braun, Rowenta, Tefal, Amica, JVC, Samsung, Motorola, LG, Nokia, Vivax, Kenwood, Yamaha, … Također, uvoznici smo kvalitetnog turskog posuđa Korkmaz, napravljenog od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10.

Znanjem i trudom svojih djelatnika te neprestanim istraživanjem potreba tržišta, Ines Tehnika je izrasla u pouzdanog partnera mnogih dobavljača i uvoznika, čime osigurava veliku i kvalitetnu ponudu robe na ovom području.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu