Uvjeti i način dostave

Niže navedeno vrijedi samo za internet kupovinu.

Rok za dostavu je do 10 radnih dana za standardnu dostavu. Ines Tehnika ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenje narudžbe. Rok za dostavu ne vrijedi na otoke.

Ne obvezujuća procjena datuma dostave koja se prikazuje na Internet stranici i u emailu zahvale nakon kupnje nije obavezujuća za Ines Tehniku i te se bezobzira na procijene primjenjuje rok od 10 radnih dana.

Cijena standardne dostave za bijelu tehniku: 100 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena standardne dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika: 35 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Naša dostava se odvija putem kompanije Intereuropa, te Ines Tehnika ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu