Šifra proizvoda: 129523

Akcija

Uvijač za kosu Remington CI9525

47,77 

42,99  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Uvijač za kosu Remington CI9525

Samo 2 komad(a) na zalihi

Dostupno odmah

Meke spiralne kovrče su bezvremenski izgled koji nikada neće izaći iz stila.Sada ih možete stvoriti u nekoliko minuta s glamuroznim Rose Luxe Curling Wand uređajem koji će vam dati glatki, dugotrajni stil. Luksuzni keramički sloj pobrinut će se da je toplina ravnomjerno raspoređena preko cijevi, zbog čega nikada nije bilo jednostavnije stvoriti zadivljujuće kovrče koje traju, u samo jednom zamahu. Konusna cijev promjera 13 – 22 mm je savršena za stvaranje mekog, prirodnog izgleda kovrči koji će se držati od jutra do navečer (ili od navečer do jutra!) Zagrijava se za svega 30 sekundi, pa je ovo idealan alat za oblikovanje koji će vas urediti u tren oka. Možete odabrati temperaturu rada za svoju kosu s digitalnim displayom koji prikazuje od 130°C do 210°C. Opeklina su stvar prošlosti s Rose Luxe Curling Wand uređajem, jer posebno dizajniran hladni vrh znači da svoju kosu možete oblikovati na siguran način, a ekstra dugi zakretni kabel od 3 m pruža vam fleksibilnost kretanja dok kreirate svoj željeni izgled. Rukavica otporna na toplinu također pruža bitnu zaštitu, tako da ne morate brinuti o tome dok stvarate svoje remek-djelo. Za one zaboravne, više se ne morate brinuti o tome jeste li ga isključili prije odlaska iz kuće, budući da se uređaj automatski isključi nakon 60 minuta.
Luksuzan keramički sloj
Ravnomjerno raspoređena vrućina pomaže vam u stvaranju frizure koju volite – no pomaže i u izbjegavanju “vrućih dijelova” koji mogu oštetiti vašu kosu, a umjesto toga dobijete kosu koja izgleda i osjeća se zdravo ili snažno.

Spremni za par minuta
Zagrijavanje za samo 30 sekundi i s nizom različitih temperatura rada možete kreirati stil koji želite u tren oka. Zbog hladnog vrha i rukavice otporne na vrućinu, opekotine su stvar prošlosti, čak i ako frizuru radite na brzinu!
Sloj luksuzne keramike za ravnomjernu raspodjelu preko cijevi
Konična cijev promjera 13 – 25 mm za meke spiralne kovrče
Digitalni display 130?C – 210?C
LCD ekran
Brzo zagrijavanje za 30 sekundi
Hladan vrh
Univerzalni napon
Automatsko isključivanje nakon 60 minuta
Zakretni kabel dužine 3 m
Rukavica otporna na vrućinu
Torbica otporna na vrućinu
Jamstvo 5 godina

Dodatne informacije

Marka

Remington

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu