Šifra proizvoda: 138773

Mali kućanski aparati

Usisavač BISSELL Crosswave Pet Pro

450,00 

405,00  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Pogledajte ostatak naše ponude

Nema na zalihi

Usisavač BISSELL Crosswave Pet Pro

BISSELL CrossWave™ Pet Pro usisava, pere i suši pomoću četke za različite površine koja se rotira brzinom od moćnih 3.000 okretaja u minuti. Posebno je osmišljena za uklanjanje životinjske dlake, prljavštine i prašine, a osobito nereda koji ostavljaju vaši četveronošci, poput blatnjavih otisaka šapa – sve u svemu, ovo je idealan usisavač za temeljito čišćenje vašeg doma. A kako bi vaš dom mirisao jednako čisto kao što i izgleda, u suradnji s markom Febreze razvili smo i sredstvo za čišćenje sa svježim mirisom.

Uz rotirajuću četku za različite površine koja ima 3.000 okretaja u minuti i inovativno sredstvo za čišćenje tragova kućnih ljubimaca na različitim površinama sa svježim mirisom, usisavač CrossWave Pet Pro čisti za kućnim ljubimcima brže od krpe i lavora.* Jednostavnim pritiskom tipke prebacujete se s čišćenja tvrdih podova na usisavanje i pranje tepiha, i sve to pomoću jednog jedinog uređaja.

Multifunkcionalan: istodobno usisava i pere!

Različite površine: dizajniran i za tepihe i za tvrde podove

Posebno je osmišljen za kućanstva s kućnim ljubimcima

30% bolje čišćenje rubova u odnosu na CW 1.0

Sustav s 2 spremnika: uvijek koristi čistu vodu za pranje

Filter u spremniku koji se lako prazni zadržava dlake i drugu veću prljavštinu za lakše čišćenje.

Tehnologija dva spremnika, jedan spremnik za čistu vodu, te drugi za prljavu, omogućuje Vam da nikada ne čistite prljavom vodom. Najčišće tehnološko rješenje za čišćenje tvrtke Bissell. Tehnologija dva spremnika, jedan spremnik za čistu vodu, te drugi za prljavu, omogućuje Vam da nikada ne čistite prljavom vodom. Spremnik za čistu vodu ispušta svježu otopinu vode i srestva za čišćenje na pod (za najbolje rezultate koristi Bissell sredstva i formule za čišćenje), dok spremnik za prljavu vodu skladišti prljavu vodu, dlaku kućnih ljubimaca, prljavštinu i ostatke. Ovo naizgled jednostavno rješenje omugućuje Vam dubinsko čišćenje više vrsta površina, te zadržava neugodne mirise. Sadrže i filtere kako bi Vas još više zaštitili od prljavštine i bakterija. Spremnici se iznimo lako skidaju i jednostavno pune čistom vodom i sredstvom za čišćenje. Pražnjenje i čišćenje spremnika s prljavom vodom isto omo0gućeno je na lak i jednostavan naćin, tako da možete živjeti u trenutku, a ne u neredu .Najčišće tehnološko rješenje za čišćenje tvrtke Bissell. Tehnologija dva spremnika, jedan spremnik za čistu vodu, te drugi za prljavu, omogućuje Vam da nikada ne čistite prljavom vodom. Spremnik za čistu vodu ispušta svježu otopinu vode i sredstva za čišćenje na pod (za najbolje rezultate koristi Bissell sredstva i formule za čišćenje), dok spremnik za prljavu vodu skladišti prljavu vodu, dlaku kućnih ljubimaca, prljavštinu i ostatke. Ovo naizgled jednostavno rješenje omugućuje Vam dubinsko čišćenje više vrsta površina, te zadržava neugodne mirise. Sadrže i filtere kako bi Vas još više zaštitili od prljavštine i bakterija. Spremnici se iznimo lako skidaju i jednostavno pune čistom vodom i sredstvom za čišćenje. Pražnjenje i čišćenje spremnika s prljavom vodom isto omo0gućeno je na lak i jednostavan naćin, tako da možete živjeti u trenutku, a ne u neredu .

Jamstvo: 2 godine

Dodatne informacije

Marka

Bissell

Vrsta

Štapni usisavač

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu