Šifra proizvoda: EXC-41010196

Mikseri

Sencor štapni mikser SHB 5501CH-EUE3

110,53 

99,48  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Uživajte u mojim svestranim značajkama do maksimuma i uštedite vrijeme i prostor u kuhinji! Predstavljam se kao ručni mikser Sencor SHB 5501CH-EUE3 i nudim devet funkcija / priključaka u jednom. Snaga od 1200 W vrlo je respektabilna i osigurava sjajne rezultate, bilo miješanje, bičevanje, sjeckanje, ribanje ili drobljenje.

IMAM 6-GODIŠNJE MOTORNO JAMSTVO

Možete raditi sa mnom znajući da moj motor postiže najbolje rezultate i da će trajati! Sencor me opremio tako kvalitetnim motorom da mi je dao 6-godišnje jamstvo. Nije li to sjajno?

IMAM LI STVARNO 20 BRZINA?

Uživajte u udobnom radu s ergonomskom ručkom koja se savršeno uklapa u svaku ruku! Na okretnom gumbu možete postaviti do 20 brzina za rukovanje i mekim i tvrdim prehrambenim proizvodima, od kaše do orašastih plodova ili leda.

POMIJEŠAJTE ILI PRIPREMITE UKUSNE POSLASTICE S DVA DODATKA

Možete pomiješati juhe i smoothieje ili napraviti ukusnu kremu ili majonezu. Sa svojom ergonomskom drškom, radim kao san. Na njega stavite par pjenjača i štapić za miješanje. Oba su izrađena od nehrđajućeg čelika, a glava šipke ima četiri visokokvalitetna noža od nehrđajućeg čelika obložena titanijem kako bi se očuvala maksimalna razina hranjivih tvari. Radi praktičnosti možete koristiti posudu za miješanje od 800 ml.

SJECKAM LUK, MESO I ORAŠASTE PLODOVE U TREN OKA

Više nećete morati dobivati sve teary-eyed prilikom rezanja luka i jednostavno ćete uštedjeti vrijeme prilikom pripreme sastojaka za kuhanje. Posuda za sjeckanje od 500 ml ima vlastitu oštricu od nehrđajućeg čelika, koja pouzdano usitnjava, osim voća i povrća, i orašaste plodove, meso ili led za dobar koktel. Uštedite vrijeme i suze u samo nekoliko koraka.

ZNATE LI ŠTO JE VIŠENAMJENSKI PROCESOR HRANE?

Višenamjenski procesor razlikuje se od klasičnog uglavnom zbog noža u obliku srpa, kao i nekoliko dodataka za rezanje, rezanje i ribanje, ovisi o hrapavosti koju želite. Želite li naribati mrkvu ili krastavce za salatu ili domaće sastojke namaza? Nema frke! Procesor hrane ima stvarno veliku količinu od 1250 ml za lijepu količinu prehrambenih proizvoda.

OSIGURAVAM STABILAN RAD NA STOLU I KUHINJSKOM PULTU

Imam nekoliko plovila koja nadopunjuju moje višenamjenske sposobnosti. Sve posude imaju protuklizni jastučić, što jamči njihovu savršenu stabilnost.


GLAVNE PREDNOSTI

  • 6-GODIŠNJE JAMSTVO za motor

  • TITANIUM Četverostruka oštrica Tehnologija

  • Ulaz snage 1 200 W

  • Kontinuirana kontrola brzine (20 brzina)

  • Ergonomski oblikovana ručka

  • Nastavak od nehrđajućeg čelika koji se također može koristiti za miješanje vruće hrane

DIMENZIJE I SPECIFIKACIJE

Glavni prekidač za napajanje s LED gumbima za otpuštanje
pričvršćivanja pozadinskog osvjetljenja
Viseća petlja
Duljina kabela za napajanje: 1,2 m

Dostupno isključivo putem web shop-a

Na zalihi

Dostupno odmah

Uživajte u mojim svestranim značajkama do maksimuma i uštedite vrijeme i prostor u kuhinji! Predstavljam se kao ručni mikser Sencor SHB 5501CH-EUE3 i nudim devet funkcija / priključaka u jednom. Snaga od 1200 W vrlo je respektabilna i osigurava sjajne rezultate, bilo miješanje, bičevanje, sjeckanje, ribanje ili drobljenje. IMAM 6-GODIŠNJE MOTORNO JAMSTVO Možete raditi sa […]

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu