Šifra proizvoda: EXC-BES810 BKS
Aparati za kavu
Sage aparat za espresso kavu BES810 BKS
619,65 €
557,69 € *Pouzećem i karticom jednokratno*
U cijenu uračunat PDV (25%)
- Aparat za pripremu espresso, cappuccino, latte i ostale vrste kave
- Thermocoil toplinski sustav
- Elektronski sustav kontrole temperature osigurava stalnu temperaturu tijekom ekstrakcije kave
- Niskotlačni sustav za predpranje – omogućuje da se kava nabubri u cjedilu, oslobađajući okus i okus kako bi se osiguralo ne samo maksimalno izlučivanje kave pri punom tlaku, nego kako bi se osiguralo da rezultirajući espresso odgovara vašim željama
- Uklonjivi metalni tamper za drobljenje mljevene kave
- Okretni gumb za doziranje kave, pare ili vode
- Gumb SELECT za odabir pare ili dozatora vode
- Automatsko ispuštanje zaostale vode iz sustava grijanja nakon korištenja funkcije pare / vruće vode – ostatak vode nakon pjenjenja mlijeka ili vode za ispuštanje automatski se ispušta u posudu za kapanje, stoga se kava nikada ne spaljuje na situ
- Ekstra visok prostor za dugu kavu (velika kava)
- Mlaznica za paru od 360 °
- Odvojivi spremnik za vodu od 1,8 litara s sustavom filtriranja
- Prostor za zagrijavanje šalica
- Prostor za spremanje kabela za napajanje
- Ladica za spremanje dodatne opreme
- Odvojiva posuda za kapanje
Tehnički podaci
- Napon: 220 – 240 V ~ 50 Hz
- Potrošnja energije: 1600 W
- Upotrijebljeni materijali: od nehrđajućeg čelika, legure plemenitih metala, visoko otporna plastika
- Dimenzije (V × W × D): 31,5 × 25 × 33,5 cm
- Težina: 6,3 kg
Pribor:
- 1-dno sito za 1 i 2 šalice za profesionalnu baristu
- Sito s dvostrukim dnom za 1 i 2 šalice
- Mlijeko od nehrđajućeg čelika
- Integrirani neovlašteni pristup
- Alat za poravnavanje kave Razor TM
- Alat za čišćenje
Dostupno isključivo putem web shop-a
Na zalihi
Dostupno odmah
Aparat za pripremu espresso, cappuccino, latte i ostale vrste kave Thermocoil toplinski sustav Elektronski sustav kontrole temperature osigurava stalnu temperaturu tijekom ekstrakcije kave Niskotlačni sustav za predpranje – omogućuje da se kava nabubri u cjedilu, oslobađajući okus i okus kako bi se osiguralo ne samo maksimalno izlučivanje kave pri punom tlaku, nego kako bi se […]