Šifra proizvoda: 141932

Bijela tehnika

Perilica rublja Samsung WW80T534DAX/S7

520,00 

468,00  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Perilica rublja Samsung WW80T534DAX/S7

Nema na zalihi

Snažni mjehurići

Eco Bubble™ tehnologija

Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*, zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, stoga brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine**.

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40°C bez opcije Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Utemeljeno na izvješću laboratorija za ispitivanje performansi tvrtke Springboard Engineering na EMPA trakicama, u usporedbi uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.

 

Pametno pranje

AI Control tehnologija

Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control* upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.

Pametno pranje

  • * Dostupno na uređajima koji podržavaju Android i iOS operativne sustave. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.** Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je samo u slučaju kada su i perilica i sušilica opremljene AI Control tehnologijom i povezane na istu Wi-Fi bežičnu mrežu.※Prikazane slike mogu se razlikovati od stvarnoga proizvoda.※Slike grafičkoga korisničkog sučelja na mobilnom uređaju mogu se razlikovati ovisno o državi, okružju itd.

Optimizirano dodavanje deterdženta

Auto Dispense tehnologija automatskog doziranja

Ostvarite najbolje rezultate pranja* uz manje rasipanja i napora. Auto Dispense tehnologija automatski dozira odgovarajuću količinu deterdženta i omekšivača za svaki ciklus. Njezin spremnik deterdženta dovoljne je zapremine za mjesec dana pranja**, tako da više ne morate iznova puniti spremnik nakon svakog pranja.

Optimizirano dodavanje deterdženta

Stvarni rezultati mogu se razlikovati ovisno o pojedinačnoj upotrebi.** Auto Dispense dozator sadržava količinu deterdženta dovoljnu za mjesec dana pranja, na temelju prosječna četiri punjenja na tjedan. Može se razlikovati ovisno o količini rublja koja se pere i postavkama.

Higijensko čišćenje

Higijensko čišćenje parom

Odjeću dubinski, higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega se svaki predmet dubinski čisti. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9% bakterija* i alergena**.

* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za higijensko čišćenje parom. Uklanja 99,9% određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. **Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.

Trajne performanse

Tehnologija digitalnog invertera

Tehnologija digitalnog invertera primjenjuje snažne magnete za tiši rad i snažnije performanse, uz manju potrošnju energije od univerzalnog motora. Upotrebom motora bez četkica omogućena je izvanredna trajnost** – podržana dvadesetogodišnjim jamstvom.

Trajne performanse

* Općenito govoreći, razina buke smanjena je za 5dBA tijekom pranja i 3 dBA tijekom centrifugiranja. Podaci se temelje na oznaci ERP, F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W za digitalni inverterski motor i Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC za univerzalni motor.** Udruga za električne, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila joj je 23-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni životni vijek uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe.

Higijenski čista

Drum Clean tehnologija čišćenja bubnja

Održavajte unutrašnjost svoje perilice higijenski čistom. Drum Clean tehnologija iz bubnja uklanja 99,9% bakterija* koje uzrokuju neugodne mirise. Ne morate upotrebljavati skupe ili nagrizajuće deterdžente, jer se upotrebljava kombinacija namakanja, pulsiranja i centrifugiranja pri visokim brzinama. Automatski će Vas obavijestiti i o tome kada joj je potrebno čišćenje**.

* Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9% bakterija. Temeljeno na ispitivanjima tijekom Drum Clean ciklusa koje je provela tvrtka Intertek.** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.

Higijenski čista

Uklanja ostatke prljavštine

StayClean ladica

Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja

Uklanja ostatke prljavštine

Intenzivno čišćenje

Namakanje s mjehurićima

Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače s aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem s mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60°C, sintetiku pri 60°C, i traper pri 40°C bez namakanja s mjehurićima.

Intenzivno čišćenje

Tehnički podaci

  • Kapacitet pranja8.0 kg
  • Klasa energetske učinkovitostiB
  • Tehnologija mjehurićaDa
  • VRTNe
  • Fizičke specifikacije600 x 850 x 550 mm
  • Neto težina67 kg

4.8

 | 

876 recenzije
767 od 805 (95 %) recenzenata preporučuje ovaj proizvod

Recenzije

Kratki pregled ocjene

Odaberite red u nastavku da biste filtrirali recenzije.

729 recenzije s 5 zvjezdica/e.

111 recenzije s 4 zvjezdice.

16 recenzije s 3 zvjezdice.

4 recenzije s 2 zvjezdice.

16 recenzije s 1 zvjezdicom.

Ukupna ocjena

4.8
876 recenzije
767 od 805 (95 %) recenzenata preporučuje ovaj proizvod

Recenziraj ovaj proizvod

Odaberite da biste stavku ocijenili 1 zvjezdicom. Ovom se radnjom otvara obrazac za slanje.

Odaberite da biste stavku ocijenili 2 zvjezdice. Ovom se radnjom otvara obrazac za slanje.

Odaberite da biste stavku ocijenili 3 zvjezdice. Ovom se radnjom otvara obrazac za slanje.

Odaberite da biste stavku ocijenili 4 zvjezdice. Ovom se radnjom otvara obrazac za slanje.

Odaberite da biste stavku ocijenili 5 zvjezdicu/e. Ovom se radnjom otvara obrazac za slanje.

Za dodavanje recenzije potrebna je valjana adresa e-pošte za provjeru

Prosječna ocjena korisnika

Filtriraj recenzije

1 to 8 od 876 Recenzije

1 – 8 od 876 Recenzije
5 od 5 zvjezdice.

Sjajne značajke

dan prije
Jako zadovoljni za sada, nakon skoro mjesec dana upotrebe nemamo zamjerki. Odlicna zapremina od 9kg zadovoljava potrebe obitelji

Da, Preporučujem ovaj proizvod.

Korisno?

5 od 5 zvjezdice.

Za sada dobar proizvod

prije 2 dan/a
Perilica za sada radi prema očekivanjima, dobro se uklapa u prostor

Da, Preporučujem ovaj proizvod.

Korisno?

5 od 5 zvjezdice.

lijepa i pametna!!

prije 2 dan/a
Odlicna fora sa adutomatskim uzimanjem deterdzenata, sama uzima koliko treba prema kapacitetu robe i odabranom programu!Jako je tiha i odlicnooo pere!

Da, Preporučujem ovaj proizvod.

Korisno?

5 od 5 zvjezdice.

Happy customer

lahn95

prije

Dodatne informacije

Marka

Samsung

VRSTA UREĐAJA

Perilica s preAdnjim punjenjem

ENERGETSKI RAZRED

B

KAPACITET PUNJENJA

8 kg

BROJ OKRETAJA CENTRIFUGE

1400 o/min

BOJA

Tamno siva

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu