Šifra proizvoda: 136206

Mali kućanski aparati

Ovlaživač zraka Gorenje H50B

82,27 

74,04  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Ovlaživač zraka Gorenje H50B

 

Pogledajte ostatak naše ponude

Nema na zalihi

Ovlaživač zraka Gorenje H50B

ULTRAZVUČNA TEHNOLOGIJA

Nevidljiva, a moćna
Membrana u ovlaživaču zraka vibrira pomoću ultrazvuka, pomiče vodu i ispušta sitne kapljice vode sa površine. Ventilator zatim uvlači zrak i vlaži ga s kapljicama vode te ga nježno istiskuje prema gore i u vaš prostor.

Aromaterapija za opuštajuću atmosferu

Dodajte nekoliko kapi mirisa za dom ili eteričnog ulja na spužvu u posudi za mirise koju možete pronaći na dnu ovlaživača, te uživajte u svim blagodatima aromaterapije. Zrak će biti svježiji, a atmosfera ugodnija što će pridonijeti vašem boljem raspoloženju i opuštenosti.

Za prirodni osjećaj

Specijalna tehnologija pretvara vodu u maglu stvarajući jedinstvenu atmosferu u vašem domu. Magla je prohladna, što daje prirodni osjećaj i oponaša svježinu proljet́nog jutra u šumi.

S pokazivačem razine vlažnosti

Moguće je namjestiti tri razine vlažnosti, timer, ambijentalno svjetlo, željenu vrijednost vlažnosti i noćni režim rada jednostavnim dodirom LED zaslona na upravljačkoj ploči. Poseban ugrađeni senzor pokazuje trenutnu razinu vlažnosti u sobi, čak i kada je uređaj u “Stand by” režimu.

Za najbolju udobnost

Ovaj ovlaživač zraka proizvodi finu, ugodnu maglicu, dok vam raspršivač maglice od 360 stupnjeva s promjenjivom kontrolom magle omogućuje kontrolu magle uza vašu potpunu udobnost.

Tihi rad bez svjetla

Održavanje odgovarajuće razine vlažnosti pomaže u smanjenju statičkog elektriciteta te održava grlo i nosnu šupljinu hidratiziranima. Ultrazvučni ovlaživač je u potpunosti tih pri svom radu. Sleep mode odnosno noćni režim rada ugasit će svjetla na zaslonu, a uređaj će nastaviti s radom. Ovaj uređaj odličan je za spavaće sobe, dječje sobe, vrtiće ili urede.
Jamstvo:2 godine

Dodatne informacije

Marka

Gorenje

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu