Šifra proizvoda: 108540

Kuhala vode

Kuhalo za vodu Bosch TWK8613P

90,00  (678,11 kn)

81,00  (610,29 kn) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Kuhalo za vodu Bosch TWK8613P

https://www.bosch-home.hr/popis-proizvoda/kuhala-za-vodu-i-tosteri/kuhala-za-vodu/TWK8613P

Kuhalo za vodu Bosch TWK8611P – Ines Tehnika

 

Samo 1 komad(a) na zalihi

Dostupno odmah

Za ljubitelje dizajna i obožavatelje čaja

  • TemperatureControl: savršena aroma čaja zahvaljujući odabiru temperature 70°C, 80°C, 90°C te ključanju.
  • Funkcija KeepWarm: voda ostaje vruća do 30 minuta.
  • Kućište s dvostrukom stijenkom: održava vodu vrućom i jamči smanjenu temperaturu površine.
  • Filtar za kamenac: uklonjivi filtar koji se jednostavno čisti sprječava sakupljanje kamenca.
  • Posebice veliko mjerilo vode: jednostavno očitavanje i savršena vidljivost potrebne količine vode.

TemperatureControlJedte li znali da je za crni čaj potrebna drugačija temperature od one za zeleni čaj, kako bi on pridobio savršenu aromu? Postavite temperaturu s TemperatureControl u skladu s vrstom čaja: 70°C, 80°C, 90°C ili 100°C. Uživajte u najboljoj aromi čaja svaki put.

Funkcija KeepWarmVoda je vruća, a vi ste taman dobili hitan poziv? Nez brige, zagrijana voda ostat će vruća ako to želite. Čajnik zagrijanu vodu održava na željenoj temperaturi do 30 minuta. Na taj način nije potrebno zagrijavati vodu, a vi u svojem napitku možete na miru uživati i kasnije.

Kućište s dvostrukom stijenkomNe brinite o visokim temperaturama. Kućište s dvostrukom stijenkom spriječava zagrijavanje vanjske površine. Također jamči da će voda u uređaju dulje vremena ostati vruća.

Filtar za kamenacKamenac može utjecati na okus čaja. Zahvaljujući uklonjivom filtru, u vodu neće pasti grudice kamenca. Budući da je filtar moguće jako lako ukloniti i očistiti, on jamči potpunu funkcionalnost vašeg čajnika.

Mjerilo vodeRazina vode na prvi pogled. Zahvaljujući posebice velikom i čitljivom mjerilu vode, lako ćete vidjeti koliko se vode nalazi u čajniku.

Otvaranje poklopcaPunjenje čajnika vodom trebalo bi biti što jednostavnije. Poklopac ovog praktičnog čajnika otvara se samo dodirom gumba.

Pokriven grijaći elementŽelite očistiti čajnik? Grijaći element ovog čajnika je pokriven, što znaći da je čišćenje puno jednostavnije.

Pohrana kablaRaznorazni kabli zauzimaju puno mjesta. S pohranom kabla ispod podnožja čajnika, kabel je moguće prilagoditi željenoj duljini koja je potrebna između proizvoda i utičnice – bez pretrpanosti kablovima. Osim toga, kabel je moguće potpuno pospremiti u podnožje, a čajnik potom pohraniti u ormarić.

ZagrijavanjeUživajte u šalici čaja baš onda kad je želite. Snažan čajnik od 2400 W brzo i jednostavno zagrijava vodu za čaj. To znači da možete više vremena uživati u čaju.

Bežični 360°Postavljanje nikad nije bilo tako jednostavno. Čajnik će se zagrijati bez obzira na to kako ga postavite na podnožje. Podnožje od 360-stupjeva znači više fleksibilnosti te udoban položaj za rukovanje. Budući da je kabel povezan s podnožjem, čajnik možete odnijeti kamo god vam je potreban.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu