Šifra proizvoda: 118124

Blenderi

Blender Bosch MMB2111M

82,23  (619,56 kn)

74,01  (557,63 kn) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Blender Bosch MMB2111M

Blender Bosch MMB6141S – Ines Tehnika

https://www.bosch-home.hr/popis-proizvoda/pomoc-kod-kuhanja/blenderi/MMB2111M#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/

Na zalihi

Dostupno odmah

Pripremite najfinije, savršene smoothije bez komadića

Sada je priprema savršenih smoothieja bez komadića jednostavna – zahvaljujući optimiziranoj interakciji motora, oštrica i pojačivača protoka u vrču za miješanje. Očekujte brzu, jednostavnu i nenapornu pripremu sa sustavom ProPerformance, čak i s ledom i tvrdim sastojcima poput zamrznutog voća.

Kremasti smoothieji u sekundi zahvaljujći sposobnosti Bosch motora

Sada možete dobiti najbolje rezultate i ukusan frape ili smoothie, čak i s mini blenderom u 30 sekundi. Motor od 450 vata s brzinom do 40 000 o/min uključuje Bosch stručnost u izradi kuhinjskih uređaja, dokazanu od 1955. godine. Dakle, možete se miješati i opustiti bez brige o tome da će se motor pregrijati.

Uživajte u visokokvalitetnim materijalima i proizvodnji

Možete očekivati dugotrajan užitak upotrebe i visokoj otpornosti koju dokazuje test životnog vijeka od 100 sati i pokriva više od10 000 staklenki miješanih smoothija. Ta vrhunska djelotvornost postoji zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, europskoj proizvodnji i mnogim godinama stručnosti koje pruža udruženje Bosch.

Uživajte u jednostavnim i bezbrižnim smoothijima u pokretu

Miješanjem smoothija izravno u boci ToGo uštedite na vremenu, bez potrebe po ponovnom punjenju ili adapteru. Sigurnost jamči zaštita protiv propuštanja SafeLock – jedinstven mehanizam koji spriječava slučajno otvaranje i poplavljivanje pogonske jedinice. Osim toga, poklopac boce ToGo je nepropusan.

Boca ToGo s mehanizmom uvijanja i jednostavno čišćenje

Udobnost od početka do kraja. Zahvaljujući boci ToGo s mehanizmom uvijanja, sastavljanje je jednostavno i vođeno zvukom. Čišćenje je također praktično i brzo zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa. Uklonjive oštrice osiguravaju još veću udobnost.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu