Šifra proizvoda: 139359

Depilatori/IPL

IPL depilator Braun PL5149

519,99 

467,99  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Pogledajte ostatak naše ponude

Nema na zalihi

IPL depilator Braun PL5149

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5149, najnovija generacija IPL uređaja za žene i muškarce, sustav za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće, kombinacija bijele i zlatne boje, s preciznom glavom i mini epilatorom za lice.

Do 6 mjeseci glatke kože kao nakon tretmana u salonu i to u udobnosti vašeg doma. Vidljivo manje dlačica u samo 4 tjedna. (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.)
Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.
Braunov najbrži IPL uređaj za manje propuštenih područja. Bljeska do 125 puta u minuti za jednostavan tretman i bolju pokrivenost kože.
2 nježna načina rada koji smanjuju intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
Različite glave za tretman od glave do pete. Standardna glava za pazuhe i potkoljenice te precizna glava za lice i bikini-zonu.

Silk·expert Pro 5 najbolji je Braunov IPL uređaj. To nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju koja osigurava do 6 mjeseci glatke kože u udobnosti vašeg doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 4 tjedna (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Dvije postavke za nježnost osiguravaju da tretman bude ugodan, a do 125 bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

Jamstvo: 2 godine

Dodatne informacije

Marka

Braun

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu