Savršen hladnjak za modernu obitelj – Pregled funkcija Hisense RL313D4AW1 modela

Hladnjak je jedna od najvažnijih kućanskih aparata koje ćete kupiti, jer igra ključnu ulogu u čuvanju vaših namirnica svježima i zdravima. Kada kupujete hladnjak, važno je pronaći proizvod koji ima sve funkcije koje vam trebaju, a Hisense RL313D4AW1 može biti jedan takav proizvod.

Hisense RL313D4AW1 Hladnjak ima ukupni volumen od 242 litara, što ga čini dovoljno prostranim za obiteljsku upotrebu. Hladnjak ima 3 staklene police i 4 police u vratima, što ga čini dovoljno prostranim za pohranjivanje hrane i pića. Uređaj ima LED osvjetljenje koje osigurava ravnomjernu rasvjetu unutar hladnjaka.

Hisense RL313D4AW1 ima FreshZone ladicu koja pomaže u održavanju optimalne temperature za pohranjivanje svježe hrane. Hladnjak ima mehaničko upravljanje, a otvaranje vrata može se promijeniti ovisno o tome je li vam potrebno lijevo ili desno otvaranje vrata.

  • Hladnjak Hisense RL313D4AW1 AKCIJA
  • Hi sense hladnjak, Best buy
  • Hisense RL313D4AW1

Hladnjak je dostupan u bijeloj boji s lakiranim materijalom vrata, a dimenzije aparata su 55 x 143,4 x 54,2 cm. Hladnjak se isporučuje s 2 podesive nogice. Bruto težina proizvoda je 41,5 kg, a neto težina proizvoda je 38 kg.

Procijenjena godišnja potrošnja električne energije za ovaj hladnjak iznosi 130 kWh. Klimatski razred Hisense RL313D4AW1 je N, ST, što znači da se može koristiti u temperaturnim rasponima od 16°C do 38°C.

Ukratko, Hisense RL313D4AW1 je dobro opremljen hladnjak s brojnim značajkama koje ga čine odličnim izborom za bilo koju obitelj.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu