7 kg kapacitet i 1400 okretaja u minuti – Gorenje WNEI74BS vaš najbolji izbor za perilicu rublja

Perilica rublja Gorenje WNEI74BS je jedan od najboljih izbora za kućanstva koja traže kvalitetu i učinkovitost po povoljnoj cijeni. Ova perilica ima impresivne tehničke karakteristike i nudi brojne funkcije koje čine pranje rublja jednostavnim i učinkovitim procesom.

Essential Line Gorenje perilica rublja dolazi u bijeloj boji i ima kapacitet punjenja od 7 kg, što je dovoljno za većinu kućanstava. Volumen bubnja iznosi 54 l, a broj okretaja na minuti je 1400, što osigurava učinkovito cijeđenje rublja.

  • Gorenje WNEI Perilica Ruvlja
  • Gorenje perilica
  • Gorenje WNEI 4
  • Gorenje WNEI

Gorenje Perilica rublja ima Inverter PowerDrive motor koji osigurava dugotrajnu i tišu upotrebu. Također, ova perilica rublja ima WaveActive bubanj koji omogućuje nježnije pranje rublja i smanjuje habanje tkanina.

Kada je riječ o programima, Gorenje WNEI74BS perilica rublja ima 16 programa pranja, uključujući osnovne programe za pamuk, vunu i sintetiku. Tu su i posebni programi za kućne ljubimce, dodatnu higijenu, dječju odjeću, brzo pranje, perje i paperje te program za samočišćenje.

Ova perilica rublja također ima brojne funkcije koje čine pranje rublja jednostavnim i prilagođenim vašim potrebama. Funkcije uključuju dodatnu količinu vode, predpranje, jednostavno glačanje, isključivanje centrifuge i funkciju pare.

Gorenje WNEI74BS Perilica rublja je također opremljena senzorima, poput senzora temperature, senzora opterećenja, senzora pjene i senzora razine vode. Ova perilica rublja ima posudu za doziranje s tri odjeljka i sigurnosnu zaštitu od izlijevanja, kao i zaključavanje upravljanja za djecu.

Ukratko, Gorenje WNEI74BS Perilica rublja nudi mnogo za svoju cijenu. Ova perilica rublja ima impresivne tehničke karakteristike, brojne funkcije koje olakšavaju pranje rublja i sigurnosne značajke koje osiguravaju dugotrajnu i sigurnu upotrebu. Gorenje Perilica rublja je odličan izbor za kućanstva koja traže kvalitetu i učinkovitost po povoljnoj cijeni.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu