Šifra proizvoda: 137346

Akcija

Robotski usisavač XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

270,00  (2.034,32 kn)

243,00  (1.830,88 kn) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Robotski usisavač XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Pogledajte ostatak naše ponude

 

Na zalihi

Dostupno odmah

Robotski usisavač XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Zahvaljujući velikom kapacitetu baterije od 2600 mAh, robot usisavač će svoj posao odraditi nevjerojatno temeljito, zahvaljujući tankom tijelu od samo 8,2 cm u visini Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite pokriva područja do kojih je teže doći, te također može izbjeći prepreke od 20mm.
Kada se baterija isprazni, usisavač će se automatski vratiti u baznu jedinicu na punjenje i nastaviti s radom tamo gdje je stao. Usisna snaga od 2200Pa omogućuje značajno povećanje točnosti usisavanja, bez obzira na površinu.
Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU pere površine s iznimnom preciznošću, a tehnologija zvučnih vibracija poboljšava učinkovitost brisanja. U kombinaciji s vodom koja se isporučuje iz elektronički kontroliranog spremnika, uređaj dubinski i učinkovito čisti podove, a također sadrži i uklonjivu vrećicu za prašinu velikog kapaciteta od 450ml.
Povezivanjem robotskog usisavača s Xiaomi Mi Home aplikacijom za pametne telefone, moguće je daljinski upravljati uređajem, pratiti tijek rada u stvarnom vremenu, mijenjati načine i postavljati rasporede čišćenja, čak i kada niste kod kuće. Osim s Xiaomi Mi Home aplikacijom, Vacuum-Mop 2 Lite kompatibilan je i s Google asistentom i Alexom.
Skeniranjem površine Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite stvara točnu kartu okoliša, automatski prepoznaje prostorije te planira put osiguravajući visoku učinkovitost čišćenja. Integrirani donji oklop pruža zaštitu od oštećenja prilikom usisavanja i čišćenja. Moguća su 3 načina rada: čišćenje, brisanje i mješoviti način rada, a uređaj je prilikom rada vrlo tih.

Dodatne informacije

Marka

Xiaomi

Vrsta

Robotski usisavač

Snaga

2200 Pa

Jamstvo

2 godine

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu