Šifra proizvoda: 136064

Četke i uvijači

Revlon round styler

46,00  (346,59 kn)

41,40  (311,93 kn) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Revlon round styler

Nema na zalihi

OKRUGLA ČETKA ZA SUŠENJE I OBLIKOVANJE KOSE U JEDNOM KORAKU, ZA FRIZURU IZ SNOVA

Suši i oblikuje kosu u jednom koraku. Od dodavanja volumena podizanjem kose kod korijena i uvijanja/izvijanja vrhova do mekanih kovrča i valova. Odlična kontrola slojevitog oblikovanja za manje oštećenja i više sjaja.

Okrugla četka promjera 38mm – omogućuje brz protok zraka i brzo sušenje jer ima valjak koji se zagrijava te provodi toplinu kroz vlakna i tijelo četke.

Nov, poboljšan dizajn i oblik osiguravaju bolju kontrolu prilikom oblikovanja kose. Snaga sušila za kosu u kombinaciji s uređajem za oblikovanje kose nudi više mogućnosti pri izradi frizure zahvaljujući okruglom valjku koji pomaže oblikovati mekane kovrče, dodati volumen i uviti kosu. Odličan je za slojevito oblikovanje, pa čak i za kratku kosu.

Ionska tehnologija – Negativni ioni zasićuju protok zraka kako bi smanjili veličinu kapljica vode za brže sušenje. To pomaže njegovati i zagladiti kosu te je učini sjajnijom, istodobno kroteći neposlušne vlasi.

Keramički premaz – za ravnomjernu raspodjelu topline i manje oštećenja.

Termalna vlakna – pomažu osušiti kosu, a ovaj tip četke ima idealnu napetost za kovrčanje/uvijanje i oblikovanje slojeva.

Dodatne informacije

Marka

Revlon

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu