Šifra proizvoda: 135690

Bijela tehnika

Perilica rublja Bosch WAU24T60BY

4.499,90 kn (597,24 €)

4.049,91 kn (537,52 €) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Perilica rublja Bosch WAU24T60BY

Perilica rublja Bosch WAU24T60BY – Ines Tehnika ines tehnika

Nema na zalihi

Glavne informacije o značajkama i specifikacijama

Dimenzije proizvoda (mm): 848 x 598 x 590 mm

Maksimalna zapremnina u kg (EU 2017/1369): 9,0 kg

Potrošnja vode eko programa u litrama po ciklusu (EU 2017/1369): 44 l

Emisija buke koja se prenosi zrakom (EU 2017/1369): 72 dB

Brzina centrifuge u okr/min programa eco 40-60 pri nazivnom kapacitetu (EU 2017/1369): 1.166 o/min

AquaStop: 

Funkcija za dodavanje rublja: 

Home Connect: 

Perilica rublja s EcoSilence Drive™ motorom: uživajte u izuzetno tihom radu i izvrsnoj izdržljivosti.

Istaknute značajke

WAU24T60BY
WAU24T60BY
WAU24T60BY

EcoSilence Drive: dugotrajan, zapanjujuće tih i učinkovit.

WAU24T60BY

Razina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

Nepopustljiv prema bacilima, nježan prema osjetljivoj koži.

Rublje koje nije dobro oprano često na sebi zadržava čestice alergena koje mogu nadražiti kožu. Zato smo razvili funkciju AllergyPlus. Ako se ta funkcija odabere, dulje se održava viša temperatura pri pranju i dodaje se još jedno ispiranje kako bi se učinkovito i u najvećoj mjeri smanjila količina preostalih alergena. To znači manje čestica peludi, životinjskih dlaka i grinja na vašoj odjeći. Ovaj je program idealan za alergičare i one s osjetljivom kožom.

WAU24T60BY
WAU24T60BY

Savršeno čisto u do 65% manje vremena*.

SpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije u kojima je vrijeme bitno. S funkcijom SpeedPerfect vrijeme pranja možete smanjiti za do 65%* bez kompromisa s rezultatima. Može se upotrijebiti u kombinaciji s većinom ostalih programa, svim rubljem i tekstilima. Na primjer, odaberete li miješani program u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kg miješanog rublja u samo 45 minuta. (*Razlike između trajanja programa Easy Care Programme 40°C i trajanja programa Easy Care Programme 40°C u kombinaciji s funkcijom SpeedPerfect.)

Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

WAU24T60BY

Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

WAU24T60BY
WAU24T60BY

Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

WAU24T60BY

Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

Veliki LED zaslon: Jednostavno djelovanje i dostupne dodatne funkcije.

WAU24T60BY

Dark Colors

Program za nježno čišćenje tamnog rublja, poput traperica.

S funkcijom za dodavanje rublja više nikada nećete zaboraviti odjevne predmete.

WAU24T60BY

Zabravili ste na dječju čarapu, svoju majicu kratkih rukava, …? Nema veze. Kad ste zadnji put napunili perilicu rublja, započeli ciklus pranja i tek onda ustanovili da ste zaboravili na dječju čarapu ili majicu? S funkcijom za dodavanje rublja, u naše perilice rublja možete jednostavno dodati ili odstraniti odjeću, čak i za vrijeme ciklusa pranja. Jednostavno pauzirajte ciklus pranja i otvorite vrata kako biste jednostavno dodali zaboravljene odjevne predmete u bubanj, a potom nastavite s pranjem. (*Dopunjavanje nije moguće kada je temperatura vode viša od 50° C ili kada je razina vode previsoka.)

WAU24T60BY
WAU24T60BY

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.

Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

WAU24T60BY

Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

WAU24T60BY

Dodatne informacije

MARKA

Bosch

KAPACITET PUNJENJA

9 kg

SLIM MODEL

Ne

BROJ OKRETAJA CENTRIFUGE

1166 o/min

ŠIRINA

60 cm

JAMSTVO

2 godine

ENERGETSKI RAZRED

C

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu