Šifra proizvoda: 134823

Baby oprema

Mikser i kuhalo na paru, SCF 885/01 Philips Avent

240,00 

216,00  *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Mikser i kuhalo na paru, SCF 885/01 Philips Avent
https://www.philips.hr/c-p/SCF875_02/aparat-4-u-1-za-pripremu-zdrave-hrane-za-bebehttps://www.ines.hr/kategorija-proizvoda/mali-kucanski-aparati/baby-oprema/babyfood-kuhala/

Samo 1 komad(a) na zalihi

Dostupno odmah

Hranjivi obroci za bebe bez napora

 • Kuhanje na pari, miješanje, odleđivanje i podgrijavanje
 • Zdravo kuhanje na pari
 • Kuhanje na pari i miješanje u jednom vrču
 • Savjeti i recepti za odvikavannje od dojenjaJedinstven način zdravog kuhanja na pari
  Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču
  Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednom vrču. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići vrč, preokrenuti ga i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

  Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak
  Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki te naposljetku grudastih tekstura. Naš aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe bit će uz vašu bebu na svakom koraku.

  Priprema na pari, miješanje, odleđivanje i podgrijavanje vaših domaćih obroka
  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe omogućava pripremu hranjivih domaćih obroka u jednom vrču. Hranu možete poslužiti odmah ili je pohraniti u priloženi spremnik te kasnije podgrijati pomoću jednostavnih funkcija za podgrijavanje i odleđivanje.

  Ukusni recepti za odvikavanje od dojenja dr. Emme Williams
  Uz pomoć dječje nutricionistice, dr. Emme Williams, donosimo vam savjete za odvikavanje od dojenja, zajedno s receptima za pripremu ukusne i svježe hrane te ideje za obroke kojima ćete svojoj bebi omogućiti zdrav početak života i pomoći uspostaviti dobre prehrambene navike za čitav život.

  Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml
  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam da uštedite dragocjeno vrijeme i planirate unaprijed. Kapacitet posude iznosi 1000 ml, tako da istovremeno možete pripremati do četiri obroka. Jedan obrok možete poslužiti, a preostala tri spremiti u hladnjak ili zamrzivač.

  Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a spremnik za vodu lako je dostupan
  Čak i kada završite s pripremom obroka, aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe i dalje je vrlo praktičan. Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a zahvaljujući otvorenom dizajnu, spremnik za vodu jednostavno se čisti i puni te omogućava pripremu hrane čistom parom, svaki put.

  Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove
  Preuzmite aplikaciju sa savjetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranjive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njezinom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savjete za kuhanje, pogledajte zabavne i informativne videozapise i potražite mnoge korisne savjete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

  Obavijest zvučnim signalom
  Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

  Specifikacije:

  • kapacitet: 1 l za kuhanje krute hrane na pari, 720 ml za miješanje tekućih sastojaka
  • Posuda za spremanje hrane: 240 ml
  • Duljina kabela: 70 cm
  • Potrošnja energije: 400 W
  • Napon: 220-240 V, 50-60 Hz

Dodatne informacije

Marka

Philips Avent

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu