Šifra proizvoda: 124172

Friteze

Friteza na vrući zrak Klarstein AeroVital

120,00  (904,14 kn)

108,00  (813,73 kn) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Pogledajte ostatak naše ponude

Nema na zalihi

Friteza na vrući zrak Klarstein AeroVital

S Klarstein AeroVital fritezom na topli zrak je niskokalorično kuhanje brzo i jednostavno, uz zadržavanje izvrsnog ukusa. Savršeno za pripremu hrskavih krumpirića.

Friteza AeroVital fritira, prži ili peče pomoću cirkulirajućeg toplog zraka, uz snagu od 1700 W. Toplina se pri tome distribuira brzo i optimalno putem tehnologije highspeed-convection, za brzu i ravnomjernu pripremu jela, bez potrebe odmrzavanja. Temperatura i vrijeme rada se mogu podesiti odvojeno, osiguravajući tako optimalnu prilagodbu za svaku metodu kuhanja. Velika XXL, 5,4-litarska košara nudi prostor za veliku količinu krumpirića, piletine ili druge vrste hrane. AeroVital friteza na topli zrak štedi vrijeme i energiju u odnosu na pećnicu!

 

Naravno, mislilo se i na sigurnost: zahvaljujući cool touch housing tehnologiji, poklopac i ručka osstaju hladni i tijekom rada.

Friteza je izuzetno lijepa i elegantnog dizajna, a osim toga, vrlo je jednostavna za čišćenje iznutra i izvana. Također, svi neelektronički dijelovi prikladni su za strojno pranje.

Za zdrava, brzo pripremljena i ukusna jela: AeroVital friteza na vrući zrak proizvođača Klarstein.

Dodatne informacije

Marka

Domo

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu