Šifra proizvoda: 131028

Depilatori/IPL

Braun epilator SE 9-980 Sensosmart 4u1

172,53  (1.299,93 kn)

155,28  (1.169,96 kn) *Pouzećem i karticom jednokratno*

U cijenu uračunat PDV (25%)

Epilator Braun SE 9-980 Sensosmart 4u1

Nema na zalihi

Braun Silk-épil 9 9/980 SkinSpa SensoSmart™ – sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju, eksfolijaciju i njegu kože, u ružičasto zlatnoj boji + 13 dodatnih elemenata. Bežični epilator za suhu i mokru epilaciju, može se koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što nježnija.

Istaknute značajke proizvoda:
1. pametni epilator na svijetu s tehnologijom SensoSmart™ koja vas vodi kroz epilaciju
Vodi vas kroz epilaciju tako da s manje pritiska uklonite još i više dlačica
Bežični epilator za suhu i mokru epilaciju, može se koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što nježnija
2 eksfolijacijske četkice za tijelo pomažu smanjiti urastanje dlačica
3 dodatnih elemenata: uključujući nastavak za lice, nastavak za bolji kontakt s kožom te nastavak s trimerom i trimer za bikini-zonu za osjetljivije dijelove tijela
*u usporedbi s drugim Braunovim epilatorima

Opis proizvoda:
Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ je 1. pametni epilator na svijetu. Braun Silk-épil 9 SkinSpa cjelovit je sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju, eksfolijaciju i njegu kože. Epilator je opremljen inovativnom tehnologijom SensoSmart™ koja vas vodi kroz epilaciju kako biste uklonili još i više dlačica jednim potezom. Ovaj komplet osim Braunovog najboljeg epilatora za mokru i suhu epilaciju donosi i dvije eksfolijacijske četkice za tijelo koje pomažu smanjiti urastanje dlačica. Dolazi s 13 dodatnih elemenata uključujući brijaću glavu i nastavak s trimerom za osjetljiva područja, trimer za bikini-zonu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice, vrećicu i postolje.

1. pametni epilator na svijetu.
Nova generacija Braunovih epilatora opremljena je tehnologijom SensoSmart™ koja stavlja stručno vodstvo kroz epilaciju izravno u vaše ruke. Inovativan pametni senzor vodi vas kroz epilaciju vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo javljajući vam da morate prilagoditi način na koji rukujete uređajem kako biste dobili najglađe rezultate.

Preostale značajke proizvoda:
Pomaže smanjiti urastanje dlačica. Primjetno poboljšava izgled kože.
Dubinska eksfolijacija kože tijela- 6x djelotvornije od ručnog tretmana u uklanjanju mrtvih površinskih stanica kože i sprečavanju urastanja dlačica.
Nježna eksfolijacija kože tijela-idealno za eksfolijaciju kože na osjetljivijim područjima poput dekoltea i vrata.
Brijanje i podrezivanje dlačica-obrijte osjetljiva područja poput bikini-zone ili pazuha uz pomoć brijaće glave i trimera.
Održavanje bikini-zone-dodatni trimer za bikini zonu nježno uklanja dlačice na tom području – bez gnjavaže zvane vosak.
Pincete MicroGrip -uklanjaju dlačice sitne poput zrnca pijeska (0,5 mm). Više nećete trebati čekati da dlačice narastu na dostatnu duljinu da biste ih mogli ukloniti voskom.
Tehnologija Wet & Dry-100% vodootporan epilator koji možete koristiti u kadi ili pod tušem. Kada se provodi redovito, pod vodom, epilacija postaje gotovo bezbolna.
Pokretljiva glava-prilagođava se svakoj konturi donoseći učinkovitu epilaciju, čak i na problematičnim područjima poput koljena i pazuha.
Svjetlo Smartlight-otkriva i najtanje dlačice kako vam niti jedna ne bi promakla.

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu