Šifra proizvoda: 137882

Aparati za kavu

Aparat za kavu Krups KM832810

185,80  (1.399,91 kn)

148,64  (1.119,93 kn)

U cijenu uračunat PDV (25%)

Pogledajte ostatak naše ponude

Samo 2 komad(a) na zalihi

Dostupno odmah

Aparat za kavu Krups KM832810

Aparat za kavu KRUPS Grind and Brew s mlincem

Ništa se ne može usporediti s okusom i aromom svježe mljevene kave. KRUPS aparat za kavu, s mlincem za mljevenje kave nudi taj divan osjećaj svako jutro. Automatsko mljevenje omogućava dodavanje zrna kave, odabir postavki, a onda i samo mljevenje i kuhanje kave. Rezultat je kava u svom najfinijem obliku, u elegantnom, modernom dizajnu naglašenom detaljima od brušenog nehrđajućeg čelika. Otkrijte savršen ukus kave s podesivim postavkama količine i jačine, za rezultate kuhanja prilagođene vašem ukusu, od slabijih do jačih i okrepljujućih. Kvalitetan konusan mlinac za kavu pruža besprijekorne performanse – homogene rezultate, manje nakupina, tiši rad i odvojive dijelove za jednostavno čišćenje – uz jednostavnu i intuitivnu digitalnu kontrolnu ploču s LED zaslonom. Sa savršenim kapacitetom od 10 do 15 šalica i nizom pametnih karakteristika, Grind and Brew kombinirani je aparat za kavu i mlinac za kavu koji osigurava beskrajan okus iz dana u dan.

Značajke
Izaberite između kave u zrnu ili mljevene kave
Izaberite između kave u zrnu ili mljevene kave
Vrhunac okusa i arome kave s automatskim postupkom mljevenja i kuhanja koji ne može biti lakši: stavite zrna, odaberite svoje postavke, a ostatak dopustite da učini uređaj.
Jednostavno čišćenje
Jednostavno čišćenje
Odvojivi spremnik za zrna kave i vanjski mlinac za lakši doživljaj čišćenja iz dana u dan.
Timer
Timer
Prikladna funkcija timera omogućuje planiranje početka ciklusa kuhanja za neusporediv okus i aromu svježe pripremljene kave spremne i čekaju vas kad se probudite.
Elegantan dizajn
Elegantan dizajn
Izvedbi se pridružuje stil s visokokvalitetnim plastičnim kućištem koje nudi lijepe, moderne konture i brušene mat detalje od nehrđajućeg čelika. Priprema kave nikada nije izgledala tako dobro.
Besprijekorno mljevenje
Besprijekorno mljevenje
Kvalitetni konusni mlinac za ravnomjernije mljevenje rezultira s manje grudica, tišim postupkom mljevenja i 3 postavke od grube do fine za mljevenje kave onako kako vi želite.
Jednostavno upravljanje
Jednostavno upravljanje
Digitalna upravljačka ploča s LED zaslonom intuitivna je i jednostavna za uporabu, s poboljšanim značajkama poput 30-minutnog održavanja topline, automatskog isključivanja, 24-satnog programabilnog timera i tipke za uključivanje / isključivanje s LED svjetlom.
Savršeni rezultati
Savršeni rezultati
Napredno pripremanje kave koje postiže maksimalan okus i aromu postavljanjem željenog broja šalica, za savršene rezultate prilagođene količinom.
Tri postavke snage
Tri postavke snage
Tri različite postavke snage – blaga, srednja i jaka – omogućuju vam prilagodbu rezultata po vašem ukusu, od slabijih i blažih do robusnih i okrepljujućih.
Postavka za mljevenu kavu
Postavka za mljevenu kavu
Aparat za kavu vrhunske kvalitete sa specifičnim postavkama za pripremu kave u zrnu ili prethodno mljevene kave, osiguravajući svaki put savršen okus
Program za uklanjanje kamenca
Održavanje bez napora i dugotrajne performanse, s programom za uklanjanje kamenca koji osigurava kvalitetu i trajnost.
Savršena snaga i kapacitet
Savršena snaga i kapacitet
Mlinac za zrna kave od 180 g i kapacitet vode od 1,25 L daju 10 do 15 šalica, što je idealno za svaku priliku, s 1000 W snage za savršene rezultate u trenu.
Pristupačna cijena popravka - 15 godina
Pristupačna cijena popravka – 15 godina
  • Osmišljeno za jednostavno popravljanje
  • Brza i jeftina isporuka dijelova u vremenskom razdoblju duljem od 15 godina
  • 6200 ovlaštenih servisa širom svijeta

Dodatne informacije

Marka

Krups

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu