Vrhunski kuhinjski duo: Gorenje štednjak, ugradbena ploča ili pećnica uz Korkmaz Alia A1092 set lonaca u vrijednosti od 100,00€ za samo 1,00€!

Ako ste u potrazi za novim štednjakom, ugradbenom pločom ili ugradbenom pećnicom, ne propustite ovu izvrsnu akciju. Kupite Gorenje štednjak, ugradbenu ploču ili pećnicu koji košta više od 300,00 € i dobijete set kvalitetnih lonaca Korkmaz Alia A1092 u vrijednosti od 100,00€ za samo 1,00€! Ovo je zaista izvanredna ponuda koja se ne propušta.

Korkmaz Alia A1092 set lonaca vrijedi 100,00 € i sadrži tri različite posude različitih veličina koje su idealne za kuhanje i pripremu hrane. Ove posude su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na visoke temperature i koroziju, te su kompatibilne sa indukcijskim pločama. Korkmaz je poznati turski proizvođač kuhinjskih posuda i posuđa koji se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji vrhunskih proizvoda.

Kako sudjelovati u akciji

Uz ovaj set lonaca, pripremanje hrane u vašem novom Gorenje štednjaku, ugradbenoj ploči ili pećnici nikad nije bilo jednostavnije i ugodnije. Možete kuhati različite vrste jela, od tjestenine do juha, od variva do mesa, i to sve s lakoćom i bez brige o tome hoće li hrana izgorjeti ili se zalijepiti za dno posude. Korkmaz Alia A1092 set lonaca je savršen dodatak vašoj kuhinji i zasigurno će olakšati pripremu hrane.

  • Korkmaz ALIA 1092
  • Ugradbena pećnica Gorenje BO53CLB
  • Kombinirana ploča Gorenje KC631USC
  • Kombinirani štednjak Gorenje · K6351XC

Gorenje proizvodi su među najprepoznatljivijim brendovima u kategoriji kućanskih aparata i opreme za dom. Ova renomirana Slovenska tvrtka nudi širok izbor proizvoda visoke kvalitete, koji su dizajnirani da zadovolje sve potrebe modernog domaćinstva. Između ostalog, njihov asortiman uključuje štednjake, ugradbene ploče i pećnice, koji su poznati po svojoj izdržljivosti i performansama.

Akcija koju nudi Gorenje je izvrsna prilika da unaprijedite svoju kuhinju s novim štednjakom, ugradbenom pločom ili pećnicom, a pri tome dobijete i kvalitetan set lonaca koji vrijedi 100,00 € za samo 1,00. Kupovina Gorenje proizvoda je odlična investicija za vaš dom, a uz ovu ponudu dobivate i dodatnu vrijednost u obliku kvalitetnih lonaca. Ovo je zaista sjajna ponuda koju ne smijete propustiti!

Besplatna dostava
za područje Vinkovaca i okolice
Vrhunska usluga
stručnog osoblja
100% sigurna
Online kupovina
Najbolje cijene
u cjelovitoj ponudi

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, e-bankarstvom, kartičnim plaćanjem

Menu